Απόψε, στη 01:00, ηΜαρίνα Τσιντικίδουέρχεται στα «Μεσάνυχτα» και δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη. Μιλάει για τα ένδοξα χρόνια της μόδας και των τίτλων στα καλλιστεία και εξηγεί για ποιο λόγο παρά την απόλυτη επιτυχία εκείνη οδηγήθηκε σε μία χρόνια πάλη με την κατάθλιψη. Εξηγεί πως κατάφερε να βρει τη δύναμη και να βγει από αυτό, αλλά και πως η ζωή την οδήγησε να ανακαλύψει το ταλέντο και το πάθος της για τη διαμόρφωση και τη φροντίδα κήπων. Αναφέρεται στον σύντροφο της και δηλώνει συμφιλιωμένη με τη συνειδητή της απόφαση να μην δημιουργήσει οικογένεια.
Στην καρέκλα του καλεσμένου της Ελεονώρας Μελέτη κάθεται και ο Μάριος Γιαννάκου, ο νεαρός αθλητής υπεραποστάσεων. Εξομολογείται πως η περιπέτεια υγείας ενός φίλου τον έκανε να τρέξει τον πρώτο του υπερμαραθώνιο. Αποκαλύπτει πως πριν ασχοληθεί με το τρέξιμο ήταν υπέρβαρος, ενώ περιγράφει την πορεία του στον Όλυμπο έχοντας στους ώμους του την Ελευθερία Τόσιου, ένα 22χρονο κορίτσι με κινητικά προβλήματα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.