H Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day στον Alpha» και σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο τον τελευταίο καιρό.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και ανέφερε ότι «καλά κάνουν και μιλάνε» και ότι «αυτά που ακούγονται για το θέατρο ισχύουν για όλους τους χώρους, απλώς αυτά βγαίνουν προς τα έξω γιατί αυτή η ιστορία αφορά γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο».
Αναφέρει ότι την στεναχωρεί πολύ αυτό που γίνεται, αλλά την ευχαριστεί κιόλας γιατί, όπως λέει, «φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».
Συνεχίζει λέγοντας ότι «πρέπει να σεβαστούμε και να ακούσουμε όσους καταγγέλλουν» και πως «η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος πρέπει να τιμωρηθεί».
Καταλήγει πως «είναι καλό να καθαρίζουν τα πράγματα» και πως «αυτό είναι μια παρακαταθήκη για τα νεότερα παιδιά». Τέλος, αναφέρει πως στην ίδια δεν έχει τύχει κάποιο περιστατικό.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.