Στο The2night show βρέθηκε καλεσμένος οΓιάννης Κουκουράκης, ο οποίος μίλησε για το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα με τιςΆγριες Μέλισσεςαλλά και ένα περιστατικό θαυμασμού που του έκανε εντύπωση.
Ο ίδιος είπε ότι αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα σαν να μη συμβαίνει κι οι φίλοι του γνωρίζουν πως είναι.
Και συνέχισε: «Δεν ήταν ούτε ζητούμενό μου ούτε διακαής πόθος και στόχος. Αυτό που άλλαξε είναι να μπορέσω να ντιλάρω τις άμυνές μου, έτσι ώστε να γίνω πιο ανοιχτός άνθρωπος. Με τους φίλους μου είμαι. Δεν το αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατώ συντροφιά. Φαίνομαι λίγο απρόσωπος και δεν έχω χρόνο να απαντώ στα social αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».
«Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν έκατσα χθες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία».
Στο τέλος ο Γιάννης Κουκουράκης δήλωσε ότι έτοιμος για γάμο δεν θα ήταν ποτέ αλλά θα ήθελε να κάνει ένα παιδί.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.