Την Ξανθή Τζερεφού τη γνωρίσαμεμέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. H ίδια είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι ως plus size μοντέλων και με τη γλυκιά της παρουσία κατάφερε να ξεχωρίσει.
Έκτοτε συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα στον χώρο της μόδας και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις δουλειές που κάνει.
Μέσα από την τελευταία της ανάρτηση αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία η Ξανθή Τζερεφού έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι αγνώριστη.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.