Καυτά κορίτσια στην Μύκονο! ΗΧριστίνακαι η Ελίνα Μπόμπα απαθανατίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο Kensho στην Ψαρρού μαζί με φίλες τους. Τα δύο διάσημα κορίτσια, τα οποία διαθέτουν εκπληκτικά κορμιά, μαγνήτισαν τα βλέμματα και προκάλεσαν χτυποκάρδια στο πέρασμα τους. Οι αδελφές Μπόμπα επιδόθηκαν σε παιχνίδια με φουσκωτή κουλούρα μέσα στο νερό, ενώ η Χριστίνα δέχτηκε τις ιδιαίτερες περιποιήσεις της φίλης της, η οποία της έκανε χαλαρωτικό μασάζ με λαδάκι. Που είσαι, Σάκη Τανιμανίδη, για να βοηθήσεις; Δείτε την Χριστίνα και την Ελίνα Μπόμπα στην Μύκονο, στο βίντεο του Mykonos Live TV.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας