Περνούν και μόνες τους καλά στην Μύκονο και αυτό φαίνεται. Στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV τηνΙωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δύο φίλες απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια μέσα στο νερό. Μπορεί να ήταν μόνες τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδαζαν. Η Ιωάννα και η Βρισηίδα, οι οποίες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις hot εμφανίσεις τους, κάνουν διακοπές διαρκείας στο νησί των Ανέμων όπου, όπως όλα δείχνουν θα…ξεκαλοκαιριάσουν.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.