Η Χαρά Παππά και οΜπουράκ Χακί αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTMκαι ο Τούρκος ηθοποιός παρά τη διαφορά ηλικίας ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια.
Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε ο Μπουράκ Χακί στο τουρκικό μέσο λέγοντας πως ο λόγος που απομακρύνθηκαν ήταν η απόσταση που τους χώριζε και όχι η ύπαρξη τρίτου προσώπου.
«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», είπε ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός στα τουρκικά ΜΜΕ.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.