Η Μαρία Καζαριάν, η οποία έγινε ευρέως γνωστής μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του My Style Rocks,είναι ερωτευμένη. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Λιβανέζο επιχειρηματία με το όνομα Τζαμίλ.
Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα του Πρωινού ANT1, το ζευγάρι έκανε πρόσφατα το επόμενο βήμα στη σχέση του. «Εδώ και μερικούς μήνες έχει μετακομίσει στο σπίτι του στα νότια προάστια. Είναι πάρα πολύ καλά και νομίζω πως σύντομα θα έχουμε και το αμέσως επόμενο βήμα» είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.