«Βαθιά συγκινημένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για ένα υπέροχο ταξίδι που σήμερα έλαβε ΤΕΛΟΣ! Αρχικά να συγχαρώ τους φιναλίστ για την επιτυχία τους, την επιμονή και προσήλωση στον στόχο τους. Βαρθαλίτη ένα Μεγάλο Μπράβο για την ΝΙΚΗ ΣΟΥ. Και σε εσένα Σταυρή για όλη σου την συμμετοχή και προσπάθεια και υπομονή και επιμονή!!! Είστε και οι δυο σας εξαιρετικά παιδιά, και έπειτα και μάγειρες! Είμαι σίγουρη, πως η πορεία σας θα είναι εξίσου λαμπρή με τις προσωπικότητες σας!
Και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, πολύ δικές μου, ενδόμυχες σκέψεις.. Νιώθω τόσο ευγνώμων!!!! Για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο! Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό!
Ήταν η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Κι όπως έχει πει και ο Μέντορας μου Κ. Κοντιζάς: ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν σε μένα, και μου έδωσαν την ευκαιρία,να διεκδικήσω το όνειρο μου! Και να εμπνευστώ μέσα από την Μαγειρική… Να μην σταματάτε ποτέ και πουθενά! Να διεκδικείτε με σθένος αυτά που θέλετε… Γιατί η ζωή είναι Ωραία!!», ανέφερε στο μακροσκελές μήνυμά της η Κατερίνα Λένη.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας