Δύο ήταν οι παίκτες που αποχώρησαν χθες βράδυ από το MasterChef. Η Μάρλεν Γρυντάκη και ο Διονύσης Πρώιος. Η πρώην παίκτρια του MasterChefέκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μιλώντας για την συνεργασία της με τον Διονύση Πρώιο, αλλά και τη συνεργασία της με πρακτορείο μοντέλων.
«Όλα ήταν πολύ όμορφα στο Masterchef. Υπέγραψα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, αφού αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα, είπα να το κυνηγήσω κι αυτό. Δεν υπήρχε τίποτα με τον Βαρθαλίτη. Ο Γιώργος με τα κορίτσια ήταν τζέντλεμαν. Σε εκείνη τη φάση γινόντουσαν διάφορα πράγματα, δεν σημαίνει ότι μετά τα θυμόμαστε. Εγώ έχω ξεχάσει τι έχει γίνει. Δεν έχω χρόνο να δω τα επεισόδια, όταν θα έχω περισσότερο χρόνο θα τα δω. Με την Μαρία δεν έχουμε σχέσεις, δεν επικοινωνούμε. Να πούμε τι; Αυτή είναι στον Βορρά κι εγώ στον Νότο. Ετοιμάζω το μενού στο μαγαζί του Διονύση. Είναι σχεδόν έτοιμο. Από το παιχνίδι κάναμε σχέδια να συνεργαστούμε», ανέφερε η Μάρλεν Γρυντάκη.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας