ΗΙωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής χώρισαν οριστικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν αυτός που την παρηγόρησε... φιλικά, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό του ANT1 η Νάνσυ Παραδεισανού, ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός, καθώς η Ιωάννα μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.
Ωστόσο, η συνέχεια προκάλεσε μια… ροζ σύγχυση. Η Ιωάννα Τούνη κατέβηκε το τριήμερο στην Αθήνα και βρέθηκε για λίγο στα Καμμένα Βούρλα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Παρ’ όλα αυτά, όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού, οι δυο τους πήγαν στην Εύβοια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, σταμάτησαν στα Καμμένα Βούρλα για φαγητό και πως η μεταξύ τους σχέση είναι μόνο φιλική.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).