To απόλυτο ξεκατίνιασμα συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Η Μάρλεν Γρυντάκη που επέστρεψε στο ριάλιτι μαγειρικής με δεύτερη ευκαιρία πριν από μερικές μέρες, έβγαλε χθες βράδυ τα μαχαίρια της και επιτέθηκε λεκτικά στην Μαρία Μπέη, Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία είχε πει σε δηλώσεις στην κάμερα ότι όποιος μπει εμπόδιο στα σχέδιά της θα τον σφάξει στο γόνατο.
«Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρόμικα η Μαρία κι εσείς τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε η Μάρλεν και ξεκίνησε ο πόλεμος δηλώσεων και κατηγοριών στο MasterChef.
«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη θα μπορούν τα παιδιά κάλλιστα, από τη στιγμή που δεν είναι εδώ ο Κωστάκης, να πάρει το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Αυτό το πράγμα έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι, οπότε η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, ότι παίζω βρόμικα, τι παίζω βρόμικα; Θα παλέψω να πάρω την κάρτα και να την χρησιμοποιήσω πάλι βρόμικα», απάντησε η Μαρία Μπέη στη Μάρλεν.
«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρομιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρόμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική», είπε αργότερα η Μαρία Μπέη.
«Κάνει ύπουλες κινήσεις. Πάει και μιλάει με παιδιά, βάζει τη σπιουνιά της και αυτό το στιλ γυναίκας εμένα με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει στο σπίτι όσο είμαι εγώ εδώ», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.