Ταϊβάν: Μοντέλο αντιμετωπίζει πρόστιμο επειδή έβγαλε σέξι φωτογραφίες με στρατιωτική στολή

Ταϊβάν: Μοντέλο αντιμετωπίζει πρόστιμο επειδή έβγαλε σέξι φωτογραφίες με στρατιωτική στολή

Η σέξι νεαρή ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες της στο Facebook, στον λογαριασμό που διατηρεί με το ψευδώνυμο Momo Cat

maomi-neo
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Ταϊβάν οι φωτογραφίες ενός μοντέλου, τις οποίες η νεαρή ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, και που μπορεί να τη φέρουν αντιμέτωπη με ένα αρκετά τσουχτερό πρόστιμο.

Η νεαρή αποφάσισε να δανειστεί τη στρατιωτική στολή της χώρας της, να την τροποποιήσει κάπως και να ποζάρει αισθησιακά στον φακό με φόντο στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στις οποίες είχε μπει φυσικά παράνομα.

Πριν από μερικούς μήνες είχε ανεβάσει τις επίμαχες φωτογραφίες της στο Facebook, στον λογαριασμό που διατηρεί με το ψευδώνυμο Momo Cat.


Στον ίδιο λογαριασμό ανεβάζει κατά καιρούς και άλλες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με στολές, αφού ως μοντέλο ειδικεύεται στο cosplay, δηλαδή τη μεταμφίεση σε σέξι ηρωίδες κόμικ και άλλους χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας.

Κλείσιμο
maomi-neo
maomi-neo-2


Οι φωτογραφίες με την νεαρή να ποζάρει ως σέξι στρατιωτίνα, φορώντας γυαλιά ηλίου, κοντή φούστα και ψηλά τακούνια, προκάλεσαν το εθνικό αίσθημα πολλών Ταϊβανέζων χρηστών, που πόσταραν επικριτικά σχόλια και ζήτησαν να κατέβουν από τη σελίδα.

maomi-2


maomi-1


Παρόλο που έσπευσε να κατεβάσει τις φωτογραφίες μετά τις πρώτες αντιδράσεις, η νεαρή μπορεί να αντιμετωπίσει και άλλες επιπτώσεις αφού η νομοθεσία της χώρας της προβλέπει τσουχτερό πρόστιμο σε όποιον πολίτη φορέσει στρατιωτική στολή δημόσια, αλλά και αυστηρότερη τιμωρία αν αποδειχθεί ότι μπήκε σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις παράνομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης