Τα τρία μεγάλα λάθη που μας κρατούν μακριά από μία σχέση

Τα τρία μεγάλα λάθη που μας κρατούν μακριά από μία σχέση

Γιατί παραμένουμε μόνοι, ενώ βγαίνουμε ραντεβού - Επισημαίνεται ότι είναι δύσκολο να βρεις σε έναν άνθρωπο και την φυσική έλξη αλλά και την χημεία


Τα τρία μεγάλα λάθη που μας κρατούν μακριά από μία σχέση
Τρία είναι τα μεγάλα λάθη που μας κρατούν μακριά από μία σχέση. Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτουν τις συνήθειες που μας εγκλωβίζουν στη μοναξιά μας.
 
Όπως εξηγεί στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail η  Λουάν Γουόρντ, προξενήτρα με «όνομα» και πολύ χρήμα στο Περθ της Αυστραλίας, ειδικά στην αρχή μιας γνωριμίας, άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες. Όχι πολλές! Μέχρι τρεις.

Κλείσιμο
1. Είναι σημαντικό να μην απορρίψετε κάποιον από το πρώτο ραντεβού αλλά να του δώσετε δύο ή τρεις ευκαιρίες. Μετά διαγράψτε τον για πάντα.

2. Όταν βγαίνετε ραντεβού με κάποιον, μην βλέπετε και άλλους. Είναι λάθος να έχουμε ποικιλία και να κάνουμε συγκρίσεις.Θα πρέπει δηλαδή να κάνουμε σ΄έναν focus, ώστε να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε εάν πράγματι μας ταιριάζει.

3.Για το άτομο που ενδιαφέρεστε, κρατήστε "μικρό καλάθι" ειδικά στα πρώτα ραντεβού. Μην επηρεάζεστε από όλα όσα βλέπετε και ακούτε. Κρατήστε αποστάσεις αντί να ενθουσιάζεστε από τα πρώτα ραντεβού.

Σε ζωντανή σύνδεση στο Facebook, η Αυστραλή προξενήτρα, Λουάν Γουόρντ εξηγεί στην ιστοσελίδα γνωριμιών "Cupid", πως όταν "ξεγράφουμε" κάποιον από το πρώτο ραντεβού, δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα. Για την Λουάν είναι απαραίτητο πρώτα να μάθουμε τις ιδέες και τις σκέψεις του αλλά να δούμε την ψυχή του. Να μην επηρεαζόμαστε δηλαδή μόνο από τη εξωτερική εμφάνιση.

Η ίδια επισημαίνει επίσης ότι είναι δύσκολο να βρεις σε έναν άνθρωπο και την φυσική έλξη αλλά και την χημεία.

«Η σωματική έλξη και η χημεία συμβαίνουν μόνο όταν οι δύο άνθρωποι αισθάνονται ακριβώς τον ίδιο , την ίδια στιγμή, πράγμα σπάνιο», λέει.

«Αν ψάχνετε κυρίως γι΄αυτό, θα μείνετε μόνος για μεγάλο χρονικό διάστημα», προσθέτει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης