Διεθνές πιστοποιητικό για ασφαλή θαλάσσια σπορ

Διεθνές πιστοποιητικό για ασφαλή θαλάσσια σπορ

Εκδήλωση απονομής της  Πιστοποίησης του  Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με το Σχήμα Ελέγχου Water Sports Certified Quality από την TÜV AUSTRIA HELLAS

Διεθνές πιστοποιητικό για ασφαλή θαλάσσια σπορ
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε ότι το πρωτοποριακό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σχήμα πιστοποίησης, το οποίο αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας της TÜV AUSTRIA HELLAS με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Safe Water Sports,  διασφαλίζει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την εφαρμογή αυστηρών κανόνων ασφαλείας.

Ο κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης, Διευθυντής Πιστοποίησης Συστημάτων και Προϊόντων της TÜV AUSTRIA HELLAS, έκανε ειδική αναφορά στην προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης Water Sports Certified Quality στα θαλάσσια σπορ καθώς και στη συμβολή της στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.
 
Κλείσιμο
Η κα Στέλλα Λαζάρου Τίγκα, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τόνισε  τη σημασία της έννοιας της πιστοποίησης με την ουσιαστική και όχι την τυπική πλευρά της, καθότι προτεραιότητα του ΝΟΒ είναι τα παιδιά και οι αθλητές του. Επεσήμανε μάλιστα ότι η στάση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα της ανάγκης συμμόρφωσης με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά απόρροια του αισθήματος ευθύνης και συνέπειας για την ασφάλεια των αθλητών.
 
Ο κ. Παναγιώτης Πασχαλάκης , Πρόεδρος του Safe Water Sports , μίλησε για τις δράσεις του μη-κερδοσκοπικού Οργανισμού που έχουν σαν στόχο την πρόληψη των ατυχημάτων και την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα σπορ. Ανάμεσα σε αυτές, όπως ανέφερε, ξεχωρίζει η πρωτοβουλία για την πιστοποίηση των επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλασσίων σπορ με το ιδιωτικό πρότυπο “Certified Quality” που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την TUV Austria Hellas, μια πρωτοβουλία που μπορεί να κάνει τη χώρα μας υπόδειγμα ασφάλειας και οργάνωσης στον χώρο των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που γίνονται στη θάλασσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης