Η γέννα μπορεί να προκαλέσει οργασμό

Η γέννα μπορεί να προκαλέσει οργασμό

Το 67% των μαμάδων που συμμετείχαν στην έρευνα χαρακτήρισαν την εμπειρία θετική 

Η γέννα μπορεί να προκαλέσει οργασμό
Παρά τις ιστορίες τρόμου που έχουν ακουστεί δύο στις τρεις γυναίκες που έγιναν μητέρες λένε ότι η γέννα ήταν μια «θετική» εμπειρία ενώ μια στις τέσσερις υποστηρίζει ότι τους άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυες. Σύμφωνα με νέα έρευνα το 6% των ερωτηθέντων γυναικών υποστήριξε ότι η διαδικασία της γέννας τις έφερε σε οργασμό. 

Το 55% των νέων μαμάδων λέει ότι με το που γεννήθηκε το μωρό το ερωτεύτηκαν αμέσως ενώ το 16% παραδέχτηκε ότι το συναίσθημα αυτό ήρθε λίγο αργότερα. 

Κλείσιμο
Το 25% των μαμάδων στην αρχή ένιωθε κάτι σαν σοκ ενώ το 6% ανέφερε ανησυχούσε για την ευθύνη που δημιουργήθηκε με την γέννηση ενός μωρού. Το 53% συμφώνησε πάντως ότι ο ερχομός του νέου μέλους ήταν κάτι το μοναδικό και το απερίγραπτο.

Η γέννα είναι μια επώδυνη και συχνά τραυματική εμπειρία για κάποιες γυναίκες, αλλά το 67% των Βρετανίδων μαμάδων που συμμετείχαν στην έρευνα χαρακτήρισαν τη γέννα σαν μια θετική εμπειρία. Το 24% των γυναικών είπε πως η γέννα ήταν πιο εύκολη από ότι περίμεναν ενώ το 20% είπε πως δυσκολεύτηκε περισσότερο.

Επίσης το 41% των μαμάδων είπε πως η κορυφαία στιγμή της όλης διαδικασίας ήταν τη στιγμή που γεννιόταν το παιδί. Το 38% είπε πως οι εξωθήσεις ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνουν ενώ το 31% είπε πως οι ώρες μέχρι τη γέννηση ήταν δύσκολες και πολλές. Το 36% είπε ότι απόλαυσε τους μήνες της εγκυμοσύνης. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.200 γυναίκες που έγιναν μαμάδες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης