Μελάνια Τραμπ: Ενας χρόνος πρώτη κυρία χωρίς... τον Τραμπ!

Μελάνια Τραμπ: Ενας χρόνος πρώτη κυρία χωρίς... τον Τραμπ!

Η φωτογραφία στο Instagram και τα σχόλια - «Αυτή ήταν μια χρονιά γεμάτη από όμορφες στιγμές. Απόλαυσα τους ανθρώπους και είμαι πολύ τυχερή που συνάντησα τόσο κόσμο από αυτή τη υπέροχη χώρα»

Μελάνια Τραμπ: Ενας χρόνος πρώτη κυρία χωρίς... τον Τραμπ!
Ενας χρόνος ακριβώς πέρασε από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ ψηφίστηκε και εκλέχθηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο πολλά είναι αυτά που έχουν γραφτεί για τον Τραμπ κυρίως για την συμπεριφορά του. 

Η πρώτη κυρία, η Μελάνια Τραμπ θέλοντας και αυτή να... γιορτάσει τον 1 χρόνο του συζύγου της στην εξουσία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ο Τραμπ δεν είναι μέσα.

Κλείσιμο



Στη λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία -η οποία είναι από την ορκωμοσία- γράφει η Μελάνια που τη συνοδεύει ειδικός φρουρός:

«Αυτή ήταν μια χρονιά γεμάτη από όμορφες στιγμές. Απόλαυσα τους ανθρώπους και είμαι πολύ τυχερή που συνάντησα τόσο κόσμο από αυτή τη υπέροχη χώρα».

Το γεγονός πάντως ότι στη φωτογραφία που ανέβασε έλειπε ο Ντόναλντ πολλοί από τους followers της αναρωτιούνται για αυτή την κίνησή της ενώ τα σχόλια δεν είναι καθόλου κολακευτικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης