Όλα τα αστέρια στην σκηνή του Μάντσεστερ με την Αριάνα Γκράντε

Όλα τα αστέρια στην σκηνή του Μάντσεστερ με την Αριάνα Γκράντε

Μάιλι Σάιρους, Τζάστιν Μπίμπερ, Κέιτι Πέρι, Φάρελ Γουίλιαμς, Λίαμ Γκάλαχερ, Coldplay τα έδωσαν όλα μπροστά σε 50.000 θεατές, ενώ η συναυλία μεταδιδόταν live και μέσω facebook - Δείτε τα highlights της βραδιάς 

Όλα τα αστέρια στην σκηνή του Μάντσεστερ με την Αριάνα Γκράντε
Περισσότεροι από 50.000 θεατές παρακολούθησαν από κοντά χθες την μεγάλη συναυλία κατά της τρομοκρατίας στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Αριάνα Γκράντε και οι διάσημοι φίλοι της απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα των τζιχαντιστών.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η πρόσφατη συναυλία της οποίας στην ίδια πόλη έγινε στόχος των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους πρόσφατα, επέστρεψε για να τιμήσει τα θύματα και να στηρίξει τις οικογένειές τους - οι πρώτοι υπολογισμοί αναφέρουν ότι χθες συγκεντρώθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια λίρες για τον σκοπό αυτό. 

Στην σκηνή της συναυλίας «One Love Manchester» ανέβηκαν μαζί με την Αριάνα Γκράντε, η Μάιλι Σάιρους, η Κέιτι Πέρι, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Φάρελ Γουίλιαμς, ο Λίαμ Γκάλαχερ, ο Ρόμπι Γουίλιαμς, οι Coldplay, οι Black Eyed Peas, οι Take That και πολλοί ακόμα σούπερ σταρς. 

Η Αριάνα Γκράντε ξεκίνησε την συναυλία μιλώντας για την 15χρονη φαν της Ολίβια Κάμπελ που σκοτώθηκε στην συναυλία της, όπου εξερράγη ο τζιχαντιστής στις 22 Μαΐου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η μητέρα της κοπέλας της είπε ότι η Ολίβια δεν θα ήθελε δάκρυα, θα ήθελε να απολαύσει τη μουσική...

Κλείσιμο


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης