Μετά της συζύγου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας

Μετά της συζύγου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας

Η «αφρόκρεμα» της ελίτ συνόδευσε τον πρίγκιπα στην τελευταία του κατοικία - Η ταφή του πρίγκιπα έγινε στη γερμανική πόλη Bad Berleburg, τόπο καταγωγής του

Μετά της συζύγου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στην κηδεία του πρίγκιπα της Δανίας
Οι γαλαζοαίματοι της Ευρώπης συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον πρίγκιπα της Δανίας, Ρίτσαρντ, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά στις 13 Μαρτίου σε ηλικία 82 ετών .
   
H βασίλισσα της Ολλανδίας , Μαξίμα με τον σύζυγό της Βίλεμ Αλεξάντερ και την πριγκίπισσα Βεατρίκη όπως και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα Μαρία ήταν παρόντες στην κηδεία. Η ταφή του πρίγκιπα έγινε στη γερμανική πόλη Bad Berleburg, τόπο καταγωγής του.
 
Η βασίλισσα Μαξίμα φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρο σύνολο κοσμώντας το λαιμό της με ένα κολιέ από λευκές πέρλες . 
 
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, φορούσε καπέλο με βέλο ενώ η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας ήταν από τις πιο κομψές γυναικείες παρουσίες, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".  
 
Ο Γερμανός σύζυγος της νεότερης αδερφής της βασίλισσας της Δανίας, Μαργκερίτ, απεβίωσε στο Berleburg Castle στη κεντρική Γερμανία, όπου διέμενε με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μπενεντίκτε.  
Κλείσιμο

Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ - Prince Richard of Sayn-Wittgenstein-Berleburg όπως ήταν ολόκληρος ο τίτλος του - και η σύζυγός του, 72 ετών σήμερα, παντρεύτηκαν το 1968 στη Δανία και έχουν τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Γκούσταφ, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και την πριγκίπισσα Ναταλία.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος  






Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης