Ρωσία: Αίσιο τέλος για την ομηρία σε τράπεζα της Μόσχας

Ρωσία: Αίσιο τέλος για την ομηρία σε τράπεζα της Μόσχας

Ένας άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά εισέβαλε στο υποκατάστημα, κρατώντας τέσσερις ομήρους και απειλώντας να πυροδοτήσει το μηχανισμό - Λίγες ώρες αργότερα απελευθέρωσε τους ομήρους και παραδόθηκε

Ρωσία: Αίσιο τέλος για την ομηρία σε τράπεζα της Μόσχας
Λίγες ώρες αφότου εισέβαλε σε τράπεζα της Μόσχας ζωσμένος με εκρηκτικά και κρατώντας ως ομήρους τέσσερις ανθρώπους, ο δράστης που αναστάτωσε τη ρωσική πρωτεύουσα το απόγευμα της Τετάρτης παραδόθηκε στις αρχές.

Και οι τέσσερις άνθρωποι που βρίσκονταν στο υποκατάστημα απελευθερώθηκαν σταδιακά από τον ηλικιωμένο άνδρα, που πιστεύεται πως είναι ψυχικά ασταθής,

Κλείσιμο
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην τράπεζα Citibank στην οδό Bolshaya Nikitskaya, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, το οποίο επισημαίνει πως αρχικά οι όμηροι ήταν τέσσερις.

Όπως ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων υπάλληλος που κατάφερε να βγει από το κτίριο, ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα και «σήκωσε ψηλά ένα πόστερ λέγοντας πως απαιτεί να έρθει σε επαφή με έναν διαπραγματευτή» και στη συνέχεια, ζήτησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ο άνδρας απείλησε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά και πρόσθεσε πως «δεν έχει κάτι εναντίον της τράπεζας», χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εισβολής του.

Εκπρόσωπος της τράπεζας δήλωσε πως η Citibank «συνεργάζεται με τις δυνάμεις ασφαλείας για να επιλύσει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης