Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο Τζορτζ Μπους στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ντάλας

Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο Τζορτζ Μπους στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ντάλας

Δείτε στο βίντεο τον Μπους να χορεύει κρατώντας από το χέρι την Μισέλ Ομπάμα και τη σύζυγό του Λώρα Μπους - Δείτε τι έγινε στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του μακελάρη του Ντάλας - Όλοι ήταν θλιμμένοι και τραγουδούσαν θρησκευτικούς ύμνους, εκτός από έναν...

Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο Τζορτζ Μπους στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ντάλας
Αρνητικά σχόλια διεθνώς δημιούργησε η στάση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του νεότερου κατά την διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα του Ντάλας, που έχασαν την ζωή τους από τον 25χρονο Μάικα Τζόνσον κατά την διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας για την δολοφονία δύο Αφροαμερικανών σε Λουϊζιάνα και Μινεσότα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την σύζυγό του Μισέλ, το ζεύγος Μπους και τον αντιπρόεδρο της χώρας Τζο Μπάιντεν μαζί με την σύζυγό του, συμμετείχαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του Ντάλας μαζί με τον δήμαρχο της πόλης και τον αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος έχει χάσει δικούς του ανθρώπους σε επεισόδια βίας στο παρελθόν.



Ενώ όλοι ήταν θλιμμένοι και τραγουδούσαν θρησκευτικούς ύμνους, ο Τζορτζ Μπους άρχισε να λικνίζει το σώμα του και να κουνά τα χέρια του χαμογελαστός. Το σχετικό βίντεο, που δόθηκε στην δημοσιότητα, δείχνει τους παρευρισκόμενους να κρατιούνται από τα χέρια και την στιγμή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χορεύει και τραβά το χέρι της Πρώτης Κυρίας εκείνη μοιάζει αμήχανη και αποφεύγει να τον κοιτάξει.
Κλείσιμο








Όταν το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες εξέφρασαν την οργή τους για τον Μπους και αρκετοί έγραψαν ότι ενώ τον συμπαθούσαν η συγκεκριμένη ενέργειά του είναι απαράδεκτη. Αρκετοί από τους χρήστες πρόσεξαν την αμηχανία της Μισέλ Ομπάμα και ανέφεραν ότι ο Μπους την έφερε σε δύσκολη θέση.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης