Βίντεο: Οι απατημένες σύζυγοι ξεγύμνωσαν την ερωμένη των συντρόφων τους

Βίντεο: Οι απατημένες σύζυγοι ξεγύμνωσαν την ερωμένη των συντρόφων τους

Αρχικά η νεαρή κοπέλα αρνείται τις κατηγορίες - Όταν τις αποδέχεται όχι μόνο τη χτυπάνε αλλά τις σκίζουν και το πάνω μέρος του μπικίνι της

Βίντεο: Οι απατημένες σύζυγοι ξεγύμνωσαν την ερωμένη των συντρόφων τους
Τις άγριες σκηνές που διαδραματίστηκαν στην Κριμαία με δύο γυναίκες να ξεγυμνώνουν και να χτυπούν την ερωμένη των συζύγων τους κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Το βίντεο, μάλιστα, φέρεται να κατέγραψε ο ένας από τους συζυγούς που είχε ερωτικές σχέσεις με την νεαρή κοπέλα.

Κλείσιμο
Η μια από τις απατημένες συζύγους φορώντας ένα μαύρο κοντομάνικο έχει πιάσει από το μαλί την κοπέλα που φορά ένα βεραμάν μπικίνι και τη ρωτά συνεχώς «ήρθες στο σπίτι μου για να κάνεις σεξ με τον άντρα μου;».

Όσο η κοπέλα αρνείται τις κατηγορίες η μαυροντυμένη γυναίκα εξοργίζεται και όχι μόνο τη χτυπά αλλά την ξεγυμνώνει σκίζοντάς της το πάνω μέρος του μπικίνι της.

Κάποια στιγμή η «πέτρα του σκανδάλου» αποδέχεται τις κατηγορίες γεγονός που εξοργίζει μια δεύτερη γυναίκα που είναι παρούσα στο βίαιο περιστατικό, η οποία αρχίζει να την χαστουκίζει και να την τραβά από τα μαλλιά.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία εξετάζει το υλικό προκειμένου να αποφανθεί αν θα προχωρήσει στην απαγγελία κατηγοριών αν και το θύμα της επίθεσης δεν υπέβαλε κάποια καταγγελία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης