Φωτογραφίες: O απίστευτος έρωτας ενός καγκουρό με ένα... γουρούνι

Φωτογραφίες: O απίστευτος έρωτας ενός καγκουρό με ένα... γουρούνι

Το παράξενο ζευγάρι διατηρεί... ερωτικό δεσμό τους τελευταίους 12 μήνες

Φωτογραφίες: O απίστευτος έρωτας ενός καγκουρό με ένα... γουρούνι
Ο παθιασμένος και... παράξενος έρωτας ενός καγκουρό με ένα γουρούνι στην Αυστραλία έχει «τρελάνει» τις τελευταίες ώρες του χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δύο τόσο διαφορετικά ζώα όχι μόνο είναι... αυτοκόλλητα εδώ και έναν χρόνο, αλλά κάνουν και σεξ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός ερευνητής, ο Ράιαν Φρέιζερ, είδε το γουρούνι και το καγκουρό να κάνουν σεξ, ενώ ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας. Αμέσως πήρε την κάμερά του και απαθανάτισε τη μοναδική αυτή στιγμή, αλλά και τις «αγκαλιές» που έκαναν τα αξιαγάπητα ζώα μετά την ερωτική πράξη!

Λίγη ώρα αργότερα «ανέβασε» τις φωτογραφίες στα social media και πλέον οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Κλείσιμο
Τα ζώα ζουν σε μια φάρμα και όταν ο Φρέιζερ μίλησε με τον ιδιοκτήτη τους, εκείνος του αποκάλυψε ότι το αρσενικό καγκουρό και το θηλυκό γουρούνι διατηρούν... ερωτικό δεσμό τους τελευταίους 12 μήνες!

«Οι τουρίστες έρχονται συχνά και μου λένε ότι τα ζώα μου κάνουν ανάρμοστα πράγματα», είπε ο άντρας, μιλώντας στο BBC, το οποίο επικοινώνησε μαζί του, έπειτα από τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, είπε ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να «καταστρέψει» τον έρωτά των ζώων του, αλλά παρά τις προσπάθειές του, εκείνα έβρισκαν τον τρόπο και έκαναν σεξ και φυσικά... αγκαλιές!

«Είχα πάει το γουρούνι πιο μακριά και το καγκουρό λίγο έλειψε να ρίξει τον φράχτη μου», είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης, που πλέον αποδέχθηκε αυτή την παράξενη, αλλά γεμάτη πάθος σχέση.


Δείτε τις φωτογραφίες με το αξιαγάπητο ζευγάρι 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης