Νεκρή 65χρονη από επίθεση καρχαρία στη Νότια Αφρική, έκλεισαν δύο παραλίες
Η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση ενώ κολυμπούσε στην παραλία Orient Beach – Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι παραλίες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεωτέρας
Μια 65χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά παραλίας στη Νότια Αφρική, με τις αρχές να προχωρούν στο κλείσιμο δύο παραλιών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στα ανοιχτά της παραλίας Orient Beach, στην πόλη ΚουΓκόμπο (KuGompo City), στην επαρχία του Ανατολικού Ακρωτηρίου.
Μετά το περιστατικό, ο μητροπολιτικός δήμος Buffalo City εξέδωσε προειδοποίηση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας ότι οι παραλίες Orient Beach και Eastern Beach κλείνουν μέχρι νεωτέρας.
Στην ανακοίνωσή τους, οι τοπικές αρχές έκαναν λόγο για «σοβαρό περιστατικό», χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.