Η απάντηση Ομπάμα σε μοναχό που του είπε να προσευχηθεί για να κάνει γιο

Η απάντηση Ομπάμα σε μοναχό που του είπε να προσευχηθεί για να κάνει γιο

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σήμερα σε βουδιστικό ναό στην πόλη Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ - Η αφοπλιστική απάντηση σε βουδιστή μοναχό που τον συμβούλευσε να προσευχηθεί για να αποκτήσει αγόρι

Η απάντηση Ομπάμα σε μοναχό που του είπε να προσευχηθεί για να κάνει γιο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ. Ο Ομπάμα επισκέφθηκε αρχικά το Ανόι και ανακοίνωσε την άρση του εμπάργκο στις αμερικανικές πωλήσεις όπλων, ένα από τα κατάλοιπα του πολέμου μεταξύ Βιετνάμ και ΗΠΑ, που έλαβε τέλος το 1975.

Στο Ανόι, μετά από την πραγματοποίηση ομιλίας για την ελευθερία του Τύπου, του Διαδικτύου και για την ελευθερία του Λόγου, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια νυχτερινή βόλτα στην πόλη και συναντήθηκε με τον celebrity σεφ Άντονι Μπουρντέν σε εστιατόριο
Κλείσιμο
, όπου οι δύο άντρες απόλαυσαν νουντλς και παγωμένη μπύρα.



Σήμερα, ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε την πόλη Χο Τσι Μινχ, όπου ενθουσιασμένοι πολίτες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε την Jade Emperor Pagoda, δημοφιλή τόπο λατρείας με 300 αγάλματα και εκεί ένας βουδιστής μοναχός τον πλησίασε και του υπέδειξε συγκεκριμένο άγαλμα, στο οποίο «αν προσευχηθεί θα αποκτήσει αγόρι».



Τότε, ο Ομπάμα, πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, της Μάλια και της Σάσα, οι οποίες συνοδεύουν συχνά τους γονείς τους σε ταξίδια στο εξωτερικό, έδωσε την αφοπλιστική απάντηση: «Μου αρέσουν οι κόρες».

Μετά την επίσκεψη στην παγόδα, ο Ομπάμα πήγε στο συγκρότημα «Dreamplex business complex», έναν χώρο startup επιχειρηματιών, όπου μίλησε με νέους ανθρώπους και δήλωσε πως οι στενότεροι δεσμοί μεταξύ ΗΠΑ και Βιετνάμ ελπίζει να ωφελήσουν την αναπτυσσόμενη οικονομία του Βιετνάμ. Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι οι νέοι «μπορούν να κάνουν τα πράγματα να συμβούν» και «να μετατρέψουν τις ιδέες σε πραγματικότητα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης