Aπίστευτη τύχη: Γυναίκα σκιέρ πέφτει σε γκρεμό 300 μέτρων και επιβιώνει

Aπίστευτη τύχη: Γυναίκα σκιέρ πέφτει σε γκρεμό 300 μέτρων και επιβιώνει

Σε ένα από τα πιο απίστευτα ατυχήματα που έχουμε δει με σκιέρ, παρακολουθούμε την Angel Collinson να γλιστρά και να πέφτει σε ένα γκρεμό πάνω από 300 μέτρα μέχρι να σταματήσει σώα και αβλαβής

Aπίστευτη τύχη: Γυναίκα σκιέρ πέφτει σε γκρεμό 300 μέτρων και επιβιώνει
Η εικόνα από το βίντεο που κατέγραψε ελικόπτερο είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η γνωστή σε όσους ασχολούνται με αυτού του είδους το σκι Angel Collinson έκανε μία ακόμα από τις συνήθεις για αυτήν ακρότητές της, επιχειρώντας να κατέβει μία απότομη πλαγιά σε ένα βουνό στην Αλάσκα.

Έμπειρη και με πλήρη επίγνωση του τι κάνει, καταφέρνει στα πρώτα μέτρα της κατάβασής της να κάνει αυτό που πρέπει. Όμως κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε με βάση το πρόγραμμα, και άρχισε να χάνει την ισορροπία της. Από εκεί και πέρα ακολουθεί μία πτώση σε έναν χιονισμένο γκρεμό για μία απόσταση πάνω από 300 μέτρα μέχρι να σταματήσει.

Κλείσιμο
Και εκεί που όλοι όσοι την παρακολουθούν από το ελικόπτερο περιμένουν τα χειρότερα και είναι έτοιμοι να καλέσουν τις ειδικές βοήθειες, παρακολουθούν με έκπληξη την Angel να έχει όλους τους... αγγέλους μαζί της και να δείχνει ότι δεν έχει πάθει τίποτα. Μάλιστα σχεδόν αμέσως σηκώνεται επάνω δίχως ούτε οι πολλές τούμπες από την απίστευτη πτώση να της έχουν προκαλέσει το παραμικρό. Όπως δήλωσε η ίδια αργότερα σε κανάλια, δεν είχε τον χρόνο να φοβηθεί, απλά περίμενε να σταματήσει η πτώση, κάνοντας όσα κόλπα γνώριζε από τα παλιά για να αποφύγει τα χειρότερα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης