Σίδνεϊ: Μεγάλη επιχείρηση - Έφοδος της αστυνομίας σε δύο σπίτια

Σίδνεϊ: Μεγάλη επιχείρηση - Έφοδος της αστυνομίας σε δύο σπίτια

Αποκλείστηκε ένα μεγάλο μέρος της περιοχής Παραμάτα, στο Μέριλαντς - Η αστυνομία αναζητούσε πυροβόλα όπλα - Διευκρινίστηκε ότι δεν αφορά υπόθεση τρομοκρατίας

Σίδνεϊ: Μεγάλη επιχείρηση - Έφοδος της αστυνομίας σε δύο σπίτια
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έφοδο σε τουλάχιστον δύο σπίτια, αναζητώντας πυροβόλα όπλα, μετά από πληροφορίες που δόθηκαν από άγνωστες πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεκάδες αστυνομικοί έχουν αποκλείσει ένα μεγάλο μέρος στην περιοχή Παραμάτα, του Μέριλαντ. Αργότερα διευκρινίστηκε ότι η επιχείρηση δεν αφορούσε υπόθεση τρομοκρατίας.

Το σημείο που διεξάγεται η επιχείρηση, βρίσκεται πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου στις αρχές Οκτωβρίου είχε σκοτωθεί ένας υπάλληλος της αστυνομίας και ο εκτελεστής του.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, δύο άνδρες είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα το ένα σπίτι και αναζητούνται. Η υπόθεση συνδέεται με την εκτέλεση του κ. Τσενγκ, νωρίτερα τον Οκτώβριο, από τον Φαράντ Τζαμπάρ, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα του Παραμάτα, ο οποίος φέρεται να είχε προμηθευτεί το όπλο του από τον 22χρονο Ταλάλ Αλαμεαντίν. Ο τελευταίος είχε συλληφθεί πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανάκριση. Η τελευταία αυτή υπόθεση συνδέεται με βεντέτα των συγγενών του Τζαμπάρ, οι οποίοι θεωρούν ένοχο τον Αλαμεαντίν για το θάνατο του νεαρού «τρομοκράτη», όπως είχε χαρακτηριστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης