Βίντεο: Ιταλός ευρωβουλευτής εμφανίστηκε σε δελτίο ειδήσεων κρατώντας πιστόλι

Βίντεο: Ιταλός ευρωβουλευτής εμφανίστηκε σε δελτίο ειδήσεων κρατώντας πιστόλι

Ο Τζανλούκα Μπουονάνο γνωστός για τις ιδιαίτερες παρεμβάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο προκάλεσε εκνευρισμό στην παρουσιάστρια

Βίντεο: Ιταλός ευρωβουλευτής εμφανίστηκε σε δελτίο ειδήσεων κρατώντας πιστόλι
Σε μία προσπάθεια να αποδείξει πόσο σημαντική είναι η προστασία των πολιτών, ο Ιταλός ευρωβουλευτής της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά και δήμαρχος της περιοχής Μποργκοσεζία, Τζανλούκα Μπουονάνο, ξεπέρασε τα όρια του λαϊκισμού και του σεβασμού κάνοντας τηλεοπτική εμφάνιση κρατώντας ένα... πιστόλι.

Ο Μπουονάνο, λοιπόν, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στο δελτίο ειδήσεων Tg24 του ιδιωτικού δικτύου Sky προκάλεσε έκπληξη και εμφανή εκνευρισμό στην παρουσιάστρια και τον δεύτερο καλεσμένο όταν άρχισε να κραδαίνει ένα όπλο.

Η ευρωβουλευτής είχε κληθεί να σχολιάσει την πρότασή του σχετικά με χρηματοδότηση των πολιτών του δήμου του για την αγορά όπλων ώστε να μπορούν να προστατεύονται από τις κλοπές.


Κλείσιμο

Ενώ, λοιπόν, η παρουσιάστρια του έθετε ερωτήματα, εκείνος από το γραφείο του σε ζωντανή σύνδεση εμφάνισε το όπλο.

Παρότι η δημοσιογράφος τον κάλεσε να το κρύψει, εκείνος συνέχισε να το δείχνει στην τηλεοπτική κάμερα, λέγοντας για το «μπόνους» που επιθυμεί να προσφέρει στους δημότες για την αγορά πιστολιών.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά το θάνατο ενός διαρρήκτη από τον ιδιοκτήτη κατοικίας σε προάστιο του Μιλάνου που τον πυροβόλησε.

«Δεν έχω άδεια οπλοχρησίας. Δεν είναι γεμάτο, το έδειξα για να δείξω ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που στοιχίζει γύρω στα 750 ευρώ», είπε ο Μπουονάνο λίγη πριν τη λήξη της ζωντανής σύνδεσης.



Βέβαια, νωρίτερα είχα αναφέρει πως έχει βαρεθεί να βλέπει τους «τίμιους Ιταλούς να δέχονται επιθέσεις από εγκληματίες». Έτσι, όπως εξήγησε αποφάσισε να ενθαρρύνει τους δημότες της Μποργκοσεζία να αποκτήσουν το δικό τους όπλο ώστε να «αυξηθεί η άμυνα και η ασφάλεια των συμπολιτών μου».

Ο Μπουονάνο πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί, καθώς τον περασμένο Ιούλιο είχε εμφανιστεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κρατώντας ένα ρολό από χαρτί υγείας διακόπτοντας την ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και λέγοντας πως «σαν χαρτί υγείας κατάντησε το ευρώ». Αργότερα, τον Σεπτέμβριο, ο εκκεντρικός πολιτικός είχε φορέσει μάσκα με το πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, χαιρετώντας δια χειραψίας τον κ. Γιούνκερ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης