ΗΠΑ: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Μπεν Κάρσον

ΗΠΑ: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Μπεν Κάρσον

«Είμαι ο Μπεν Κάρσον και είμαι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ», δήλωσε ο  Ρεπουμπλικανός νευροχειρουργός ενώπιον δημοσιογράφων

ΗΠΑ: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Μπεν Κάρσον
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε επισήμως ο Ρεπουμπλικανός νευροχειρουργός, Μπεν Κάρσον.

Ενώπιον δημοσιογράφων και πολλών υποστηρικτών του στο Μέγαρο Μουσικής του Ντιτρόιτ, ο υποψήφιος δήλωσε: «Είμαι ο Μπεν Κάρσον και είμαι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ».

Κλείσιμο
Νωρίτερα σύστησε στους παρευρισκόμενους τους τρεις γιους του, ενώ πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που συνέκριναν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας με πάστορα ή ομιλητή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η προεκλογική του καμπάνια ξεκίνησε με συνάντηση με πάστορες της πόλης και συνομιλίες με τη διεύθυνση του σχολείου στο Ντιτρόιτ που φέρει το όνομά του.

«Δεν είμαι κατά της κυβέρνησης. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση όπως περιγράφεται από το Σύνταγμα είναι όμορφη», δήλωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν είναι πολιτικός και δε θέλει να είναι πολιτικός.



Αργότερα, αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση Φρέντι Γκρέι και τα επεισόδια στην Βαλτιμόρη, όπου πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του.

«Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ο κόσμος εδώ χάνει την ελπίδα. Νιώθουν ότι η ζωή δε θα φέρει κάτι καλό σε αυτούς, άρα όταν έρχεται η ευκαιρία για κλοπές, συγκρούσεις, την αρπάζουν. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πάρουν αυτό που θέλουν», δήλωσε.

«Θα αλλάξουμε την κυβέρνηση σε κάτι που μοιάζει περισσότερο σαν μία καλά διοικούμενη επιχείρηση. Θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα που δεν έχετε δει πριν», πρόσθεσε με αισιοδοξία ο Κάρσον.

Την ίδια ώρα, δήλωσε πως έχει όλη την απαραίτητη εμπειρία για την προεδρία έπειτα από την πολυετή ενασχόλησή του και «την πρωτοποριακή του εργασία» ως νευροχειρουργός, εξηγώντας ότι ήταν ο πρώτος χειρουργός που διαχώρισε σιαμαία δίδυμα που ενώνονταν στο κεφάλι.

«Δεν ζητώ από όλους να με ψηφίσουν. Ζητώ από όλους να ακούσουν αυτά που λέω, αυτά που λένε οι πολιτικοί και να πάρουν την απόφασή τους βασιζόμενοι στη λογική τους», πρόσθεσε.
«Ο Θεός να σας ευλογεί, ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ», κατέληξε με την οικογένειά του σύσσωμη στη σκηνή, ενώ το μεγάλο φινάλε επιφύλασσε μουσική, το περίφημο «Glory, glory Hallelujah», αλλά και την αμερικανική σημαία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης