Μεξικό: Γυναίκα-εκτελεστής από καρτέλ, βρέθηκε διαμελισμένη σε πλαστικό ψυγείο

Μεξικό: Γυναίκα-εκτελεστής από καρτέλ, βρέθηκε διαμελισμένη σε πλαστικό ψυγείο

Διαβάστε τι έγινε με όλες τις κοπέλες που είχαν το ίδιο παρατσούκλι

Μεξικό: Γυναίκα-εκτελεστής από καρτέλ, βρέθηκε διαμελισμένη σε πλαστικό ψυγείο
H Τζόσελιν Αλεχάντρα Νίνιο, είχε το προσωνύμιο «Το Αδύνατο Κορίτσι» και ήταν μέλος του διαβόητου καρτέλ Λα Φλάκα, που έχει έδρα στο Μεξικό και ο ρόλος της ήταν αυτός του εκτελεστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, η Νίνιο, που λειτουργούσε με το όνομα Ρίο Μπράβο, είναι νεκρή, καθώς το σώμα της βρέθηκε διαμελισμένο και στοιβαγμένο σε ένα πλαστικό ψυγειάκι.

Κλείσιμο
Η ταυτοποίηση έγινε με βάση το χέρι το οποίο φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχει επάνω χαραγμένο το τατουάζ με το όνομα «Νίνο» που αναφέρεται στο πραγματικό της όνομα.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως και τα δυο προηγούμενες κοπέλες, που είχαν το προσωνύμιο «Αδύνατο Κορίτσι», η Βερόνικα Μιρέια Μορένο και η Νάνσι Μαρτίνες Κιντανάρ μπορούν να χαρακτηριστούν, παρομοίως άτυχες.

Η πρώτη ξεκίνησε ως αστυνομικός και έγινε μάλιστα και ηρωική φιγούρα, όταν σε μια συμπλοκή τραυματίστηκε. Αργότερα, γύρω στο 2011, λέγεται πως υπέγραψε με μια από τις χειρότερες συμμορίες του κόσμου, τους Σέτας και συνελήφθη να οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με ένα ρεβόλβερ και έξι κινητά μέσα, ενώ εξακριβώθηκε και η συμμετοχή της σε ένα μεγάλο αριθμό δολοφονιών και υποθέσεων διακίνησης ναρκωτικών.

Η δεύτερη, λίγους μήνες μετά, λέγεται πως έχει πάρει μέρος και έχει χάσει τη ζωή της σε μια από τις αμέτρητες μάχες μεταξύ μελών αντίπαλων καρτέλ που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 100.000 ανθρώπους τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης