Γερμανικό δικαστήριο πήρε μια απόφαση υπέρ του δικαιώματος των ανδρών να... ουρούν όρθιοι, έπειτα από την προσπάθεια ιδιοκτήτη σπιτιού να κρατήσει μέρος της εγγύησης των 3.000 ευρώ που είχε καταβάλει ο ενοικιαστής του σπιτιού.
Ως δικαιολογία ο ιδιοκτήτης είχε προβάλει ότι ο νοικάρης του είχε καταστρέψει τα μάρμαρα της τουαλέτας με τα ούρα του!
Η αντιπαράθεση για το αν οι άντρες πρέπει να ουρούν όρθιοι ή καθιστοί δεν θεωρείται αστείο στη Γερμανία, όπου μερικές τουαλέτες έχουν ειδικό σήμα που απαγορεύει να στέκεται κάποιος όρθιος όταν ουρεί! Υπάρχει μάλιστα και μια υποτιμητική έκφραση για τους άντρες που κάθονται για να ουρήσουν: "Sitzpinkler", το οποίο υποδηλώνει μια ενέργεια όχι και πολύ ανδροπρεπή.
Ο δικαστής Stefan Hank στην πόλη του Ντίσελντορφ, τόνισε ότι άντρες που εππιμένουν να στέκονται πρέπει να περιμένουν περιστασιακές ουρές με τους συγκατοίκους τους, ειδικά αν είναι γυναίκες, αλλά δεν μπορούν να κατηγορηθούν για... παράπλευρες ζημιές. «Παρά την αυξανόμενη συμμόρφωση των αντρών στο θέμα, το να ουρεί κάποιος όρθιος είναι ακόμη ευρύτατα διαδεδομένο», ανέφερε ο δικαστής για την απόφασή του.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.