Ο... Ιησούς πήρε στο κατόπι το Νάιτζελ Φάρατζ!

Ο... Ιησούς πήρε στο κατόπι το Νάιτζελ Φάρατζ!

Ο σωσίας του Χριστού ακολουθούσε τον ηγέτη του αντιευρωπαϊκού κόμματος UKIP σε όλη τη βρετανική πρωτεύουσα κάνονατς γκριμάτσες και προκαλώντας το γέλιο

Ο... Ιησούς πήρε στο κατόπι το Νάιτζελ Φάρατζ!
«Ενέδρα» είχε στήσει στον ηγέτη του αντιευρωπαϊκού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, έξω από τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού LBC στο Λονδίνο!

Ο εν λόγω σωσίας του Χριστού ονομάζεται Κέβιν Λι Λάιτ και κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, όμως βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα και για κάποιο λόγο απόφάσισε να τρολάρει τον Φάρατζ ακολουθώντας τον παντού.

Κλείσιμο


Ο Άγγλος πολιτικός δεν φάνηκε να δίνει σημασία στον «Ιησού», ο οποίος έκανε γκριμάτσες από πίσω του προκαλώντας το γέλιο σε όσους παρακολουθούσαν τη σκηνή.

Το περιστατικό πάντως σχολιάστηκε αρκετά στα κοινωνικά δίκτυα: «Κάποιος ντυμένος σαν τον Χριστό ακολουθεί τον Νάιτζελ Φάρατζ; Μήπως αμάρτησε;», αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ένας από αυτούς τους δύο άνδρες πιστεύει ότι είναι ο γιος του Θεού, που ήρθε στη Γη για να οδηγήσει τους ανρθώπους στη λύτρωση. Ο άλλος είναι κάποιος που παριστάνει τον Ιησού».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης