Η επιστροφή του... Crabzilla: Το καβούρι-γίγας «ξαναχτύπησε» στη Βρετανία

Η επιστροφή του... Crabzilla: Το καβούρι-γίγας «ξαναχτύπησε» στη Βρετανία

Επέστρεψε, ποζάροντας ξανά στις ακτές της ίδιας πόλης, κάτω από δύο αγόρια που απεικονίζονται να ψαρεύουν

Η επιστροφή του... Crabzilla: Το καβούρι-γίγας «ξαναχτύπησε» στη Βρετανία
Ο «Crabzilla», το καβούρι-γίγας το οποίο την περασμένη εβδομάδα «αναστάτωσε» το Διαδίκτυο, αλλά κυρίως την πόλη Whistable της Βρετανίας, «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά, δείχνοντάς μας τις μεγάλες δαγκάνες του!

Το τεράστιο καβούρι -το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από το γνωστό, κινηματογραφικό τέρας «Godzilla»- κατάφερε να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τα social media και τώρα επέστρεψε, ποζάροντας ξανά στις ακτές της ίδιας πόλης, κάτω από δύο αγόρια που απεικονίζονται να ψαρεύουν.

Κλείσιμο


Τι κι αν το καβούρι-τέρας θεωρείται από πολλούς μια κακόγουστη φάρσα; Πολλοί είναι οι χρήστες του Ίντερνετ που γοητεύονται ακόμη από το μέγεθός του και αρνούνται να πιστέψουν ότι δεν είναι αληθινό, κάτι που πιθανότατα έφερε τον «Crabzilla» ξανά στην επικαιρότητα.

Σημειώνεται ότι η πρώτη φωτογραφία του κάβουρα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Weird Whitstable, έναν τοπικό ιστότοπο που ασχολείται με περίεργα και ενδιαφέροντα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στη πόλη, η οποία μέχρι σήμερα ήταν «διάσημη» για τα στρείδια της...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης