Σοκ: Έκλεψε μάσκαρα από θύμα της πτήσης MH17 και το πόσταρε στο Instagram!

Σοκ: Έκλεψε μάσκαρα από θύμα της πτήσης MH17 και το πόσταρε στο Instagram!

«Μάσκαρα από το Άμστερνταμ. Για να είμαστε ακριβείς, από το πεδίο. Λοιπόν, καταλαβαίνετε», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Εκατερίνα Παρκχομένκο

Σοκ: Έκλεψε μάσκαρα από θύμα της πτήσης MH17 και το πόσταρε στο Instagram!
Μια νεαρή γυναίκα στην ανατολική Ουκρανία έχει προκαλέσει οργή στο Διαδίκτυο με την κοινοποίηση μιας φωτογραφίας της στο Instagram στην οποία, όπως ισχυρίζεται, έχει βάψει τις βλεφαρίδες της χρησιμοποιώντας μάσκαρα που πήρε από τον τόπο της συντριβής της μοιραίας πτήσης MH17! 

Η Εκατερίνα Παρκχομένκο μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου κρατάει στο χέρι της ένα προϊόν καλλυντικών της μάρκας Catrice για τα μάτια με τη λεζάντα: «Μάσκαρα από το Άμστερνταμ. Για να είμαστε ακριβείς, από το πεδίο. Λοιπόν, καταλαβαίνετε». 

Ρωσικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν ότι οι ισχυρισμοί της κοπέλας είναι ψευδείς, ωστόσο φαίνεται πως η Παρκχομένκο δεν έκανε καθόλου... πλάκα. 

Κλείσιμο
Όταν χρήστης στο Instagram, τη ρώτησε πού βρήκε τη μάσκαρα εκείνη απάντησε ότι την πήρε «από μια γνωριμία πλιάτσικου». 



Η γυναίκα, που ζει  στο χωριό Τορέζ κοντά στον τόπο της συντριβής, υπερασπίστηκε τις πράξεις της λέγοντας: «Είμαι αυτονομίστρια και μετά τα πρόσφατα γεγονότα οτιδήποτε ουκρανικό με κάνει να νιώθω άρρωστη και πραγματικά με εξοργίζει». 
 
Άλλοι χρήστες αντέδρασαν στην εικόνα, εκφράζοντας σοκ και αηδία. «Καλό πράγμα που δεν τρώτε το φαγητό της πτήσης... ή ό, τι άλλο θα μπορούσατε να βρείτε εκεί», έγραψε ένας με την Εκατερίνα Παρκχομένκο να απαντά: «Θέλεις να σου στείλω κάποια τρόφιμα και εσένα; Και εσώρουχα; Και κόπρανα;».

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε, η Εκατερίνα Παρκχομένκο, όπως είναι φυσικό διέγραψε τον λογαριασμό της. Η κακή μεταχείριση των νεκρών και το πλιάτσικο στα υπάρχοντά τους στην περιοχή προκάλεσε διεθνή αγανάκτηση μετά τη συντριβή του Boeing της Malaysia Airlines στις 17 Ιουλίου, που είχε ως αποτέλεσμα και οι 298 επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. Ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρουτ, είχε πει ότι «σοκαρίστηκε από τις φωτογραφίες της εντελώς ασεβούς συμπεριφοράς σε αυτό το τραγικό σημείο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης