ΗΠΑ: 21χρονος θυσιάστηκε για να σώσει την κοπέλα του από τον τυφώνα

ΗΠΑ: 21χρονος θυσιάστηκε για να σώσει την κοπέλα του από τον τυφώνα

Είχαν βρει καταφύγιο σε ένα υπόγειο όμως ένας τοίχος κατέρρευσε από τη μανία της φύσης - Έβαλε το κορμί του πάνω από το δικό της και την προστάτευσε με αποτέλεσμα όμως να χάσει τη δική του ζωή

Να πού υπάρχουν λεφτά!
ΗΠΑ: 21χρονος θυσιάστηκε για να σώσει την κοπέλα του από τον τυφώνα
Συγκλονίζει τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον κόσμο η πράξη αυτοθυσίας και αγάπης ενός 21χρονου φοιτητή και αθλητή από την πολιτεία της Αλαμπάμα η οποία χτυπήθηκε από φονικούς ανεμοστρόβιλους πριν από τρεις ημέρες και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, πάνω από 40 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο John Servati έσωσε τη ζωή της φίλης του, αλλά «ήταν ένας ήρωας κάθε μέρα», σύμφωνα με έναν από τους φίλους του. Kατά την σχολική και φοιτητική του δραστηριότητα, με τις πράξεις του είχε βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του.

«Είχε μεγάλη και πραγματική καρδιά, που σπάνια συναντάς σε ανθρώπους στις ημέρες μας» δήλωσε ο Phillip Deaton, αρχηγός της ομάδας κολύμβησης του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, στην οποία ο Servati ήταν μέλος. «Εκείνος φρόντισε πάντα κάθε ένα από τους συμπαίκτες του με κάθε τρόπο», συμπλήρωσε

Σύμφωνα με το «WSFA», 21χρονος Servati πέθανε στο υπόγειο του σπιτιού του στην Τουσκαλόσα της Αλαμπάμα, το βράδυ της Δευτέρας, όπου και είχε βρει καταφύγιο από τους τυφώνες μαζί με την κοπέλα του. Για κακή του τύχη όμως ένας τοίχος του υπογείου κατέρρευσε, και προτού πέσει πάνω στην φίλη του, εκείνος έβαλε μπροστά το κορμί του και την προστάτευσε με αποτέλεσμα όμως να χάσει τη δική του ζωή..

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης