Αποκαλυπτικό βιβλίο: Η Τριερβελέρ τηλεφώνησε στην ερωμένη του Ολάντ!

Αποκαλυπτικό βιβλίο: Η Τριερβελέρ τηλεφώνησε στην ερωμένη του Ολάντ!

Η απατημένη δημοσιογράφος μίλησε προσωπικά με τη Ζουλί Γκαγιέ, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για το δεσμό της τελευταίας με τον Γάλλο πρόεδρο

Αποκαλυπτικό βιβλίο: Η Τριερβελέρ τηλεφώνησε στην ερωμένη του Ολάντ!
Η απατημένη δημοσιογράφος του "Paris Match", Βαλερί Τριερβελέρ, τηλέφωνησε στην κρυφή αγάπη του Φρανσουά Ολάντ, Ζουλί Γκαγέ, για να μάθει, από... πρώτο χέρι, αν ευσταθούσαν οι φήμες ότι ο Γάλλος πρόεδρος είχε μαζί της ανάρμοστη σχέση. 

Σύμφωνα με το βιβλίο της δημοσιογράφου του περιοδικού L' Express, Ελίζ Καρλέν, υπό τον τίτλο "Ο πρόεδρος που ήθελε να ζήσει τις ζωές του", που βρίσκεται από χθες στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, το... ρότβαιλερ των Ηλυσίων επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Γαλλίδα ηθοποιό τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για τον ερωτικό δεσμό της με τον Γάλλο πρόεδρο και να της ζητήσει να κάνει μήνυση στο περιοδικό "Closer", που έφερε στο φως την κρυφή σχέση του ζευγαριού Γκαγιέ - Ολάντ.

Κλείσιμο
Η Βαλερί ήταν αυτή που πίεσε την Ζουλί Γκαγιέ να διαψεύσει δημοσίως τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες είχε σχέση με τον Γάλλο πρόεδρο, αλλά και να απειλήσει τα γαλλικά ΜΜΕ ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης, αν δημοσίευαν το παραμικρό γι' αυτήν και τον Ολάντ.

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", που επικαλείται το βιβλίο, αναρωτιέται: "Η Βαλερί επιστρέφει στην καρδιά του προέδρου; Αυτό που ήταν απίστευτο τότε, είναι παραπάνω από πιθανό". 

Για την "Le Journal du Dimanche", η κυκλοφορία του βιβλίου που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη θυελλώδη ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου, ανησυχεί το Μέγαρο των Ηλυσίων, καθώς η δημοτικότητα του Φρανσουά Ολάντ παραμένει στο ναδίρ.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης