Μέγκαν Μαρκλ: Όταν ο Τζον Όλιβερ την προειδοποιούσε το 2018 για τι την περίμενε μετά τον γάμο

Μέγκαν Μαρκλ: Όταν ο Τζον Όλιβερ την προειδοποιούσε το 2018 για τι την περίμενε μετά τον γάμο

Ξανά viral η «προειδοποίηση» του Βρετανού κωμικού και παρουσιαστή, τρεις μήνες προτού η Μέγκαν παντρευτεί τον Χάρι

oliver
Εν μέσω της έντασης που έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία μετά τους ισχυρισμούς βόμβα που διατύπωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην αποκαλυπτική συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που «θυμήθηκαν» και μοιράστηκαν την «προειδοποίηση» που είχε απευθύνει ο Τζον Όλιβερ στην πρωταγωνίστρια του Suits τον Φεβρουάριο 2018, περίπου τρεις μήνες πριν από τον γάμο της.

O χαρισματικός κωμικός, συγγραφέας, πολιτικός σχολιαστής και παρουσιαστής έκανε τα επίμαχα σχόλια όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ, και ρωτήθηκε από τον δεύτερο τι άποψη έχει για τον (τότε) επικείμενο πριγκιπικό γάμο, όντας ο ίδιος Βρετανός που έχει παντρευτεί Αμερικανίδα.



«Δεν θα την κατηγορούσα αν έκανε πίσω και τα ματαίωνε όλα την τελευταία στιγμή», απάντησε ο Όλιβερ στον Κολμπέρ, έχοντας προηγουμένως ξεκαθαρίσει ότι δεν αισθάνεται καθόλου... ενθουσιασμένος ενόψει της τελετής. «Δεν χρειάζεται να δεις παραπάνω από το πρώτο επεισόδιο του The Crown, για να αντιληφθείς ότι η οικογένεια που ετοιμάζεται να μπει μπορεί να της προξενήσει σοβαρές συναισθηματικές επιπλοκές στο μέλλον», συμπλήρωσε ο 43χρονος παρουσιαστής του «Last Week Tonight».

Κλείσιμο
Όταν ο Κολμπέρ επισημαίνει ότι η νέα γενιά του παλατιού δείχνει να απαρτίζεται από καλούς, γλυκούς ανθρώπους, ο Όλιβερ απαντά με ένα αμήχανο «ναι...» και συνεχίζει με το χαρακτηριστικό, αιχμηρό του χιούμορ: «Είναι μια ομάδα θεμελιωδώς ελαττωματικών ανθρώπων με καθυστερημένη συναισθηματική ανάπτυξη που ασκούν ένα πολύ ανόητο ψευδο-επάγγελμα... Αυτό παντρεύεται ουσιαστικά. Ελπίζω λοιπόν να της αρέσει, γιατί την περιμένει μια αλλόκοτη ζωή».

«Εγω πάντως δεν θα ήθελα να παντρευτώ ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είμαι απλώς ένας κοινός θνητός, οπότε δεν θα ήμουν ευπρόσδεκτος, ιδίως μετά από αυτό που μόλις είπα», προσθέτει ο κωμικός γελώντας. Στη συνέχεια, ερωτηθείς από τον Κολμπέρ αν θα δεχόταν να του απονεμηθεί ο τίτλος του ιππότη ως αναγνώριση για τη δουλειά του, ο 43χρονος απάντησε ξανά με χιούμορ, σημειώνοντας ωστόσο ότι του φαίνεται περίεργο ένας ενήλικος άνθρωπος να γονατίζει μπροστά από έναν άλλον, στην εποχή μας.



Ειδήσεις σήμερα

Aσύλληπτη σκηνή: Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός ψεκάζει δημοσιογράφους με... αντισηπτικό χεριών!

Αγωνία για την αντοχή του ΕΣΥ μετά τα 3.215 κρούσματα και τα μαύρα ρεκόρ του 2021

Οι κουκουλοφόροι έδρασαν με σχέδιο – Ο ανηλεής ξυλοδαρμός των δυόμισι λεπτών του αστυνομικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης