ΗΠΑ: «Ο Τραμπ έχει φρικάρει και τουιτάρει» λέει πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος

ΗΠΑ: «Ο Τραμπ έχει φρικάρει και τουιτάρει» λέει πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος

Δεν έθεσε σε κίνδυνο τους σωματοφύλακες όταν βγήκε να κάνει βόλτα γιατί υπήρξε ένα κομμάτι πλεξιγκλάς ανάμεσα στον ίδιο και τους μυστικούς πράκτορες, δικαιολόγησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ο πρώην διευθυντής της καμπάνιας του

trump_twitter
Για τον Γουόλτερ Σάουμπ, πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Κυβερνητικής Δεοντολογίας ο οποίος είχε διοριστεί επί προεδρίας Ομπάμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει φρικάρει...

«Ο Τραμπ φρικάρει σήμερα στο Twitter επειδή είναι άρρωστος, δεν είναι όμως διασκεδαστικό όταν τα άλλα παιδιά παίζουν έξω. Η κίνηση των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ έξω από το νοσοκομείο προκάλεσε κριτική και ο ίδιος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του προσωπικού που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο», όπως σχολιάζει στο Twitter o Γουόλτερ Σάουμπ.

Αντιθέτως, για τον Κόρι Λεβαντόφσκι, πρώην διευθυντή της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, το γεγονός ότι ο ασθενής πρόεδρος άρχισε να κόβει βόλτες με το αυτοκίνητο το έκανε για καλό σκοπό.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε: «Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς του που στέκονταν εκεί έξω για ημέρες και τον στήριζαν. Καταλαβαίνω, από τις πληροφορίες που έχω, ότι ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών βρήκε δύο εθελοντές για να επιβιβαστούν μαζί του στο αυτοκίνητο. Όπως γνωρίζετε έχουν πολύ, δύσκολες δουλειές, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν αυτό, και οι δύο ήταν εθελοντές. Και υπήρχε πλεξιγκλάς μεταξύ του προέδρου και των δύο πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών που βρίσκονταν στο όχημα».

Ειδήσεις σήμερα: 

Αυτές είναι οι 14+3 στρατηγικές επενδύσεις 3,4 δισ. ευρώ που «τρέχουν» στην Ελλάδα

Στους γιατρούς που ανακάλυψαν τον ιό της Ηπατίτιδας C το φετινό Νόμπελ Ιατρικής/ Φυσιολογίας

ΕΟΔΥ: 20 κρούσματα στα rapid test που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης