Grivalia: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το τουριστικό project του Παναμά

Grivalia: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το τουριστικό project του Παναμά

Η επένδυση των 66,5 εκατ. ευρώ αφορά το μεγάλο τουριστικό έργο στο ιδιωτικό νησί του Pearl Island

Grivalia: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το τουριστικό project του Παναμά
Ταξίδι στον Παναμά για την έναρξη της μεγάλης επένδυσης των 66,5 εκατ. ευρώ που αφορά το μεγάλο τουριστικό έργο στο ιδιωτικό νησί του Pearl Island ετοιμάζει την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

Η συνδεδεμένη εταιρεία Grivalia Hospitality ολοκλήρωσε μόλις πρίν από λίγες ημέρες την εξαγορά του 60% από την Dolphin Capital Investors και ξεκινά άμεσα, την ερχόμενη εβδομάδα, την κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας για την οποία ήδη υφίσταται συμφωνία διαχείρισης με τον διεθνή κολοσσό της Ritz Crloton.

Tην ίδια στιγμή, σε πανηγυρικό κλίμα χθές, η εισηγμένη ΑΕΕΑΠ, πραγματοποίησε τη γενική της συνέλευση, τη 10η από την εισαγωγή της στο Χ.Α.

«H εταιρεία καθ'όλη τη διάρκεια της 10ετούς πορείας της είχε λαμπρή πορεία, με τη διοικητική ομάδα να παραλαμβάνει το 2006 ουσιαστικά μία εσωτερική υπηρεσία της Eurobank, την οποία μετέτρεψε, μέσα σε μία δεκαετία σε έναν οργανισμό με όραμα, με σταθερά κερδοφόρο αποτέλεσμα εν μέσω μάλιστα κατάρρευσης της εγχώριας αγοράς ακινήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά στον λόγο του χθές ο κ. Νίκος Καραμούζης, πρόεδρος της Eurobank, η οποία ανήκει στους μεγαλομετόχους της Grivalia με ένα ποσοστό συμμετοχής 20% σήμερα.

«Η διοικητική ομάδα του Γ. Χρυσικού έφερε τη Fairfax στην Ελλάδα και κατάφερε να πείσει ξένους μετόχους με μακροπρόθεσμο ορίζοντα επένδυσης να τοποθετήσουν κεφάλαια. Αυτός είναι ο τύπος των επενδυτών που θα πρέπει να προσελκύσει η χώρα, δηλαδή αυτοί που αντιμετωπίζουν τις τοποθετήσεις τους μακροπρόθεσμα κι όχι hedge funds ή άλλου είδους κερδοσκοπικού χαρακτήρα επενδυτικά κεφάλαια».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης