Έξι ελληνικά ξενοδοχεία στη νέα συλλογή RockStar Hotels

Έξι ελληνικά ξενοδοχεία στη νέα συλλογή RockStar Hotels

Τα ξενοδοχεία της RockStar είναι «μπουτίκ ξενοδοχεία με ψυχή, στυλ και ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν τους» που στοχεύουν σε ταξιδιώτες με ενδιαφέρον για την τοπική κουλτούρα της περιοχής

Έξι ελληνικά ξενοδοχεία στη νέα συλλογή RockStar Hotels
Στη νέα συλλογή ξενοδοχείων RockStar Hotels collection, τα οποία είναι κατά κύριο λόγο μικρού μεγέθους, μπουτίκ ξενοδοχεία και απευθύνονται σε ταξιδιώτες με ιδιαίτερο γούστο, εντάχθηκαν έξι καταλύματα στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία αυτά είναι τα εξής: New Hotel, Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Belvedere Hotel Mykonos και Belvedere Villas, Kivotos Hotel The Margi.

Κλείσιμο
Εμπνευστής της νέας συλλογής είναι ο βετεράνος μεγάλων ξενοδοχειακών brand όπως η Marriott και η Starwood, Robert Santucci, ο οποίος λάνσαρε τη συλλογή σε επτά χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η συλλογή περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 40 ξενοδοχεία και σχεδόν 3.000 δωμάτια σε όλο τον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία της RockStar είναι «μπουτίκ ξενοδοχεία με ψυχή, στυλ και ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν τους» που στοχεύουν σε ταξιδιώτες με ενδιαφέρον για την τοπική κουλτούρα της περιοχής. Η συλλογή χρησιμοποιεί μια ομάδα εποχικών ξενοδόχων και ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, προκειμένου να εντοπίσει ξενοδοχεια που ανταποκρίνονται στα πρότυπα της εταιρίας σε επίπεδο υπηρεσιών, διακόσμησης και ανέσεων. Προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα των επιλογών, τα εκτελεστικά στελέχη της RockStar ελέγχουν τα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου κάθε 90 ημέρες.

Η συλλογή προσφέρει επίσης ποικιλία ειδικών υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, τσεκ ιν από νωρίς και τσεκ άουτ αργά, καθώς και μια ποικιλία συμπληρωματικών ανέσεων. Υπάρχουν σχέδια για προσφορά περισσότερων ανέσεων σε όσους κάνουν κράτηση μέσω της RockStar Hotels.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης