Ritz-Carlton hotel: Το ξενοδοχείο του Βερολίνου που προτιμά η Lady Gaga

Ritz-Carlton hotel: Το ξενοδοχείο του Βερολίνου που προτιμά η Lady Gaga

Ένα από τα πιο αριστοκρατικά ξενοδοχεία της Γερμανίας, το Ritz-Carlton hotel στο Βερολίνο, ξεχωρίζει για πολλά πράγματα - Όμως, έχετε ακούσει ξανά για ξενοδοχείο με κυψέλες μελισσών στην στέγη του, ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν καλής ποιότητας μέλι στο πρωινό τους;

Ritz-Carlton hotel: Το ξενοδοχείο του Βερολίνου που προτιμά η Lady Gaga
Το Ritz-Carlton hotel στο Βερολίνο είναι ένα κατάλυμα πέντε αστέρων, του οποίου το προσωπικό από την ρεσεψιόν μέχρι το μπαρ και τα εστιατόριά του, είναι τόσο φιλικό και διακριτικό με τους πελάτες του, που αν υπήρχε Όσκαρ για «το πιο χαμογελαστό προσωπικό ξενοδοχείου», οι εργαζόμενοί του θα το είχαν πάρει, χωρίς αμφιβολία.

Τον Οκτώβριο του 2013 κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο η Lady Gaga και όταν εμφανίστηκε στην ρεσεψιόν με ένα από τα πιο παράξενα καπέλα που έχει φορέσει ποτέ, οι εργαζόμενοι την αντιμετώπισαν με «ψυχραιμία» και εξαιρετική διακριτικότητα.



Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλατεία Ποτσντάμερ, στο κέντρο του Βερολίνου και αποτελείται από 10 ορόφους και 303 δωμάτια. Στο υπόγειο υπάρχει μια άνετη πισίνα με υδρομασάζ, σάουνα και γυμναστήριο.
Κλείσιμο

Οι πελάτες, μόλις αφιχθούν, αφήνονται στα χέρια του προσωπικού που τους «κακομαθαίνει». Ένα ποτήρι με δροσερή σαμπάνια τους καλωσορίζει στο ξενοδοχείο, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής τους τους περιμένει δωρεάν φαγητό, ποτά και εξωτικό τσάι.



Όταν κανείς επιλέξει για την διαμονή του το Ritz-Carlton hotel δεν χρειάζεται να βγει έξω από το ξενοδοχείο για την νυχτερινή του διασκέδαση. Το μοναδικό Fragrances Bar, με επικεφαλής τον βραβευμένο μπάρμαν Arnd Heissen, φροντίζει να φτιάξει κοκτέιλ στους τυχερούς πελάτες του με οσμή ανάλογη με τα αγαπημένα τους αρώματα.





Όμως, επειδή ένα καλό ξενοδοχείο, είναι καλό από το υπόγειο μέχρι την στέγη του, έτσι, οι υπεύθυνοι του πολυτελούς καταλύματος έχουν εγκαταστήσει κυψέλες με μέλισσες στη στέγη για να εξασφαλίσουν μέλι ανώτερης ποιότητας στους πελάτες τους.



Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο δωματίου και ξεκινούν από 215 ευρώ την βραδιά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης