Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών σε εκθέσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών σε εκθέσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η πρώτη έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από 13 έως 15 Μαΐου  στο χώρο πολλαπλών χρήσεων στο μετρό Συντάγματος 

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών σε εκθέσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη
O Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε), συνεχίζοντας την πολιτική προβολής και προώθησης του ιαματικού τουρισμού της χώρας μας, πρόκειται να συμμετασχει  στην Έκθεση Τουρισμού  στην στάση του Μετρό στο Σύνταγμα στην Αθήνα  και στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 στην νέα παραλία στην Θεσσαλονίκη.

Η  πρώτη έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από 13 έως 15 Μαΐου  στο χώρο πολλαπλών χρήσεων στο μετρό Συντάγματος  που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις και τους στόχους των εκθετών.

Κλείσιμο
Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού του ΕΟΤ   και της HATTA ενώ έχει την υποστήριξη των μεγαλύτερων τουριστικών φορέων της Ελλάδας.Η έκθεση  στοχεύει να φιλοξενήσει όλες της περιοχές της χώρας περιφέρειες , δήμους, τουριστικά γραφεία που θα θέλανε να προβάλουν της περιοχές τους και της εταιρίες τους σε χιλιάδες επισκέπτες.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία. Την έκθεση θα επισκεφτούν την Παρασκευή  οι σημαντικότεροι Κυβερνητικοί και περιφερειακοί τουριστικοί παράγοντες της Ρωσίας ,Tour Operators ,MME , που θα βρίσκονται στην Αθήνα εκείνες της ημέρες για το τουριστικό φόρουμ.

Η δεύτερη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Μαΐου στην Νέα Παραλία στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλέξανδρου με περίπτερο 25 τ.μ., διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με το Υπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο  Μακεδονίας Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης και αποσκοπεί στην προβολή του τουρισμού στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Και στις δύο εκθέσεις  οι Δήμοι Ιαματικών Πηγών μπορούν να συμμετέχουν με εκπροσώπους τους στο περίπτερο του Συνδέσμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης