Δωδεκάνησα και Κυκλάδες στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

Δωδεκάνησα και Κυκλάδες στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

Διοργανώνεται και ειδική εκδήλωση γαστρονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό τη σύνδεση του τουριστικού προϊόντος με τον πρωτογενή τομέα και κατ΄ επέκταση την αιγαιακή κουζίνα και γαστρονομία

Δωδεκάνησα και Κυκλάδες στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας
Πρόσθετο ποσό 128.882 ευρώ θα διαθέσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για την ενοικίαση επί πλέον εκθεσιακού χώρου 253 τ.μ. στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ Μόσχας (23-26/03/2016), ο οποίος θα παραχωρηθεί στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων στη ρωσική τουριστική αγορά.

Παράλληλα, η Περιφέρεια θα διαθέσει το ποσό των 24.600 ευρώ για τη διοργάνωση εκδήλωσης γαστρονομικού ενδιαφέροντος στη Μόσχα με σκοπό τη σύνδεση του τουριστικού προϊόντος με τον πρωτογενή τομέα και κατ΄ επέκταση την αιγαιακή κουζίνα και γαστρονομία.

Στο μεταξύ, ο ΕΟΤ θα καλύψει δαπάνη για την αγορά δύο αεροπορικών εισιτηρίων μετ’ επιστροφής από το Λονδίνο προς τη Θεσσαλονίκη, για τους νικητές του διαγωνισμού του περιοδικού Wanderlust με αντικείμενο τον περιπατητικό τουρισμό στην Ελλάδα, κ.κ. Nicole Smith και Jamie Squires. Οι νικητές θα ταξιδέψουν μέσω Θεσσαλονίκης στο Πήλιο, μεταξύ 5 και 12 Ιουνίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης