Tripadvisor: Αυτοί είναι οι 25 κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο φέτος

Tripadvisor: Αυτοί είναι οι 25 κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο φέτος

Σε ποια θέση είναι η Αθήνα - Η πρώτη τριάδα των καλύτερων προορισμών για το 2015 λοιπόν αποτελείται από το Μαρακές στο Μαρόκο, Siem Reap στην Καμπότζη και την Κωνσταντινούπολη

Tripadvisor: Αυτοί είναι οι 25 κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο φέτος
Στην 20ή θέση με τους κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο βρίσκεται η Αθήνα με βάση τη λίστα των χρηστών του Tripadvisor για τους 25 καλύτερους προορισμούς του 2015.

Το τοπ των 25 κορυφαίων προορισμών προκύπτει σύμφωνα με έναν αλγόριθμο που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και την ποιότητα των κριτικών που δίνουν οι χρήστες καθώς και τη βαθμολογία τους στα εστιατόρια και τα αξιοθέατα των προορισμών που ψηφίζουν για ένα διάστημα δώδεκα και πλέον μηνών.

Κλείσιμο
Για την επιλογή των φετινών βραβείων Traveler's Choice ελήφθησαν υπόψη 469 προορισμοί σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια κριτικές από τους συνολικά 147.000 προορισμούς, για τους οποίους παρέχει πληροφορίες το Tripadvisor.

Η πρώτη τριάδα των καλύτερων προορισμών που έλαβαν το βραβείο Traveler's Choice του TripAdvisor για το 2015 λοιπόν αποτελείται από το Μαρακές στο Μαρόκο, Siem Reap στην Καμπότζη και την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης