Με τον φιλέλληνα ηθοποιό Stephen Fry θα συναντηθεί η Ολγα Κεφαλογιάννη

Με τον φιλέλληνα ηθοποιό Stephen Fry θα συναντηθεί η Ολγα Κεφαλογιάννη

Για το Λονδίνο αναχωρεί σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία, προς την Ελλάδα, λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου

Με τον φιλέλληνα ηθοποιό Stephen Fry θα συναντηθεί η Ολγα Κεφαλογιάννη
Για το Λονδίνο αναχωρεί σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία, προς την Ελλάδα, λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ελληνίδας υπουργού για τόνωση της τουριστικής βιομηχανίας, η κυρία Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο, θα συναντηθεί και με τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό και σκηνοθέτη κ. Stephen Fry, o οποίος με πολλούς τρόπους έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του για την Ελλάδα.

Κλείσιμο
O γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την πεποίθησή του για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ενώ σε συνεντεύξεις του έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις πιέσεις που δέχεται η χώρα μας από τις χρηματαγορές.

Παράλληλα, η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, όπως της TUI, ενώ αναμένεται να παραχωρήσει συνεντεύξεις σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού και την ενίσχυση της τουριστικής εικόνα της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις προ-κρατήσεις, οι αφίξεις Βρετανών τουριστών στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν αισθητή αύξηση, το φετινό καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης