Οι διακοπές βγήκαν 
από τον παράδεισο!

Οι διακοπές βγήκαν 
από τον παράδεισο!

H πρώην θερινή κατοικία της βασίλισσας Μαρίγια Καρατζόρτζεβιτς, η Villa Milocer, βρίσκεται στο κέντρο της αδριατικής ακτής του Μαυροβουνίου, νότια της Μπούντβα και ανάμεσα στα χωριά Przno και Sveti Stefan.

Οι διακοπές βγήκαν 
από τον παράδεισο!
H πρώην θερινή κατοικία της βασίλισσας Μαρίγια Καρατζόρτζεβιτς, η Villa Milocer, βρίσκεται στο κέντρο της αδριατικής ακτής του Μαυροβουνίου, νότια της Μπούντβα και ανάμεσα στα χωριά Przno και Sveti Stefan. Η τοποθεσία διαθέτει δύο χιλιόμετρα ακτογραμμής, συμπεριλαμβανομένων των παραλιών με τις λεγόμενες «ροζ αμμουδιές». Η βίλα «Aman Sveti Stefan Milocer» έχει μαγευτική θέα τόσο στη θάλασσα όσο και σε ολόκληρο τον όρμο στο νησί της Sveti Stefan.

Οι έξι ευρύχωρες σουίτες της αποτελούν ένα αρμονικό μίγμα της βασιλικής μεγαλοπρέπειας της παλαιάς Ευρώπης με την άνεση και το στυλ τού σήμερα. Τα παρκέ πατώματα θερμαίνονται κατά τους χειμερινούς μήνες από μάλλινα χαλιά και ένα τζάκι καταλαμβάνει την κεντρική σκηνή. Δερμάτινα καθίσματα θέτουν μια σύγχρονη φωτεινότητα, ενώ τα λουτρά διαθέτουν παρκέ και πέτρινα πατώματα antico, αυτόνομες μπανιέρες και ξύλινες ντουλάπες. Κάθε σουίτα έχει ένα μπαλκόνι «Ιουλιέτα» με θέα τη θάλασσα ή τους κήπους.

Κλείσιμο
Οι δύο σουίτες Queen Marija στεγάζονται σε μια ξεχωριστή δομή. Κάθε μία είναι 125 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές αίθουσες: ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία, διακοσμημένη σε παρόμοιο στυλ για τις σουίτες. Το τζάκι βρίσκεται και στο καθιστικό και στην κρεβατοκάμαρα της κάθε Queen Marija Suite, μία εκ των οποίων βρίσκεται στο ισόγειο με μία μικρή βεράντα, ενώ η άλλη είναι στον επάνω όροφο με θέα στον ωκεανό. Φυσικά όλες οι σουίτες διαθέτουν ασύρματη πρόσβαση στο Ιnternet.

Στο παραδεισένιο αυτό θέρετρο η τραπεζαρία Loggia προσφέρει απλό, κομψό μενού προερχόμενο από φρέσκα προϊόντα της τοπικής αγοράς. Στο ισόγειο βρίσκεται το εστιατόριο, ένας οικείος χώρος επτά μόλις τραπεζιών με ένα μεγάλο τζάκι και θέα στην παραλία Milocer. Το «Aman Sveti Stefan Villa Milocer» προσφέρει μεμονωμένες εκδρομές με συνοδό στα πολιτιστικά αξιοθέατα κατά μήκος της ακτής του Μαυροβουνίου και στο θεαματικό εσωτερικό της χώρας, οι οποίες περιλαμβάνουν βαρκάδα στην Αδριατική, επίσκεψη στην παλιά πόλη της Μπούντβα και στην μπαρόκ πόλη της Πέραστ, «ανακάλυψη» της ειρηνικής Skadar Lake και εξερεύνη-
ση του Κόλπου του Κοτόρ, μέρος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Αλλες δραστηριότητες που προσφέρονται περιλαμβάνουν ποδήλατο και bird watching.

Οταν θα έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση του θερέτρου, θα προσφέρεται μια σειρά από θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και αλιεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης