Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σεξ;

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σεξ;

Σύμφωνα με την Berman, σύντομα θα μπορούμε να βιώνουμε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς καν να αγγιζόμαστε, μεταδίδοντας ερεθίσματα ο ένας στον άλλο με ένα μόνο κλικ. 

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σεξ;
Μπορεί στις μέρες μας το Ίντερνετ να αποτελεί εργαλείο πληροφόρησης για το σεξ ή ακόμα και εικονικό τόπο «γνωριμιών» που βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους να βρούνε το ταίρι τους, όμως η τεχνολογία υπόσχεται να φέρει ακόμα πιο ριζοσπαστικές αλλαγές σχετικά με την ερωτική συνεύρεση στο μέλλον!

Όπως αποκάλυψε η Σεξολόγος και Θεραπεύτρια Δρ. Laura Berman στην Wall Street Journal, στο μέλλον θα δούμε πολλά επαναστατικά gadget και προϊόντα που σχετίζονται με το σεξ. Σε 10-15 χρόνια, θα υπάρχουν ρομπότ που όχι μόνο θα μοιάζουν με πραγματικούς ανθρώπους, αλλά θα προσφέρουν και ρεαλιστική αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ θα μπορούν να προγραμματιστούν ακόμα και για να μιλάνε κατά τη συνουσία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Berman, σύντομα θα μπορούμε να βιώνουμε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς καν να αγγιζόμαστε, μεταδίδοντας ερεθίσματα ο ένας στον άλλο με ένα μόνο κλικ. Η απόσταση πλέον δεν θα αποτελεί εμπόδιο στη σχέση δύο ατόμων, αφού κάποιος θα μπορεί να βρει το ταίρι του και να διατηρεί μία «υγιή» σεξουαλική σχέση από μακριά.

Άλλη μία εξέλιξη που η Berman θεωρεί πιθανή στο άμεσο μέλλον είναι η οριστική θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τέλος, όσον αφορά στο αδύναμο φύλλο, θα μπορεί να διεκδικήσει μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς με την «μεγέθυνση» του σημείου G.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης