Επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη από την Huawei

Επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη από την Huawei

Περισσότερα από 70.000 άτομα παγκοσμίως απασχολούνται στα τμήμα R&D της κινεζικής εταιρείας και πάνω από 10% των ετήσιων εσόδων επενδύεται κάθε χρόνο στον τομέα αυτό

Επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη από την Huawei
Η Huawei, εταιρεία που διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην παροχή τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ήταν παρούσα και φέτος στo InfoCom World, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Haohui Mao, country manager της Huawei Technologies στην Ελλάδα, παρουσίασε την πρόταση της κινεζικής εταιρείας για έναν «καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο». Οπως τόνισε ο κ. Mao, η στρατηγική της εταιρείας διεθνώς επικεντρώνεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της στους τομείς Carrier, Enterprise και Consumer, σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την εταιρεία στην έρευνα και ανάπτυξη, στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι περισσότερα από 70.000 άτομα παγκοσμίως απασχολούνται στα τμήμα R&D της εταιρείας. Παράλληλα, πάνω από 10% των ετήσιων εσόδων επενδύεται κάθε χρόνο στον τομέα αυτό.

Ακόμα, ο κ. Mao αναφέρθηκε στην εντυπωσιακά αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται. Αναφερόμενος στην Ελλάδα τόνισε ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 έχοντας χτίσει ισχυρές συνεργασίες με όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Επίσης στο περίπτερο της Huawei, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δύο από τα καλύτερα smartphones της εταιρείας, το Ascend P7, το οποίο απέσπασε και την πανευρωπαϊκή διάκριση «European Consumer Smartphone 2014 – 2015» από την EISA, καθώς και το νέο Huawei Ascend Mate 7, το οποίο σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης