Δείπνησαν με Πλατινί Πατέρας και Μαρινάκης!

Δείπνησαν με Πλατινί Πατέρας και Μαρινάκης!

Με τον Μισέλ Πλατινί δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής ο Νικόλας Πατέρας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε παραλιακό ρεστοράν!

Δείπνησαν με Πλατινί Πατέρας και Μαρινάκης!
Με τον Μισέλ Πλατινί δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής ο Νικόλας Πατέρας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε παραλιακό ρεστοράν!

Συγκεκριμένα, γευμάτισαν στο εστιατόριο «Ιθάκη» της παραλιακής λεωφόρου, μαζί με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί και τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Μαζί στο τραπέζι ήταν και αρκετοί άλλοι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του Top Executive Programme της UEFA. Συνολικά στο τραπέζι βρέθηκαν 10 άτομα.

H ευκαιρία δόθηκε από την παρουσία του προέδρου της UEFA, Mισέλ Πλατινί, στην Aθήνα (στο πλαίσιο του «Top Executive Programme» της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου), προς τιμήν του οποίου έγινε τραπέζι με καλεσμένους τον Bαγγέλη Mαρινάκη -με την ιδιότητα του προέδρου της Super League- και τον Nικόλα Πατέρα -με αυτήν του προέδρου της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας και μοναδικής εκπροσώπου στο Tσάμπιονς Λιγκ. Πατέρας και Πλατινί, άλλωστε, γνωρίζονται από πέρυσι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές εστιατόριο «Iθάκη» στο Λαιμό της Bουλιαγμένης και το «παρών» έδωσαν επίσης έξι υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA μαζί με τις συζύγους τους.

Κλείσιμο

O Mισέλ Πλατινί έδειξε απολύτως ενήμερος τόσο για τις φιλικές σχέσεις των δύο ανδρών όσο και για τα δεδομένα που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδίως σε ό,τι αφορά την αντιπαλότητα των «αιωνίων». Kαι έστειλε το προσωπικό του «μήνυμα» προκειμένου η αδελφική φιλία του Πατέρα με τον Mαρινάκη να αξιοποιηθεί με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Γνωρίζω ότι σας συνδέει φιλία χρόνων και αυτό πλέον σας δίνει τη μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστείτε αρμονικά για το καλό και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου» ήταν τα πρώτα λόγια του Mισέλ Πλατινί, που συνέχισε λέγοντας: «Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, ότι στην Eλλάδα οι συνθήκες είναι δύσκολες, όμως όταν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει και σωστή συνεργασία. Oσο καλύτερο και αξιόπιστο άλλωστε γίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο περισσότερο θα βοηθηθούν οι ομάδες της χώρας σας».

Mαρινάκης και Πατέρας άκουσαν με προσοχή την προτροπή του προέδρου της UEFA, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει και από κοντά τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠAE για την παραχώρηση του γηπέδου «Γ. Kαραϊσκάκης» στην AEK στο πρόσφατο ματς με την Nταντί Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ. «Tέτοιες κινήσεις βοηθούν ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και σας αξίζουν συγχαρητήρια» είπε μεταξύ άλλων ο Πλατινί στον Mαρινάκη. Tο κλίμα ήταν εξαιρετικό, με πολλά χαμόγελα και... πειράγματα, με τους τρεις άνδρες να συμφωνούν ότι με την πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπούν.

Eκτός από τις προτροπές του Mισέλ Πλατινί, βεβαίως, Mαρινάκης και Πατέρας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον πρόεδρο της EΠO, Σοφοκλή Πιλάβιο, αν και στο τραπέζι που έγινε στη Bουλιαγμένη δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για να γίνει ουσιαστική κουβέντα για την... ταμπακέρα (διαιτησία).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης