Σε ρυθμούς Ριέκα για πρόκριση στους «32» του Europa League η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς Ριέκα για πρόκριση στους «32» του Europa League η ΑΕΚ

Με τον κόσμο ξανά δίπλα της και αλλαγές στην 11άδα, σκέφτεται μόνο τη νίκη στον «τελικό» με τη Ριέκα

Σε ρυθμούς Ριέκα για πρόκριση στους «32» του Europa League η ΑΕΚ
Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα με τη Ριέκα -που μπορεί να της δώσει πρόωρα το εισιτήριο για τους «32» του Europa League- ζει η ΑΕΚ. 

Έχοντας βγάλει από το μυαλό τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (αλλά διατηρώντας την εξαιρετική ψυχολογία από το ότι έφυγαν αλώβητοι στο 95’) η «Ένωση» έχει μπει ήδη σε mood Ευρώπης. 

Και πώς να μη συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που το βράδυ της Πέμπτης της δίνεται η ευκαιρία να πετύχει -και μάλιστα πριν την τελευταία αγωνιστική- άλλη μια ευρωπαϊκή υπέρβαση. 

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι με μια ακόμα νίκη επί της Ριέκα (και εφόσον η Μίλαν δεν χάσει στο «Σαν Σίρο» από την Αούστρια) θα βρεθούν αυτόματα στην επόμενη φάση, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους. 

Άλλωστε οι σημαντικές απουσίες των Μάνταλου-Γιόχανσον μπορεί να παραμένουν, ωστόσο η ΑΕΚ θα έχει ξανά στο πλευρό τον κόσμο της, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο επιστρέφει τουλάχιστον ο Αραούχο. 
Κλείσιμο

Ο Αργεντινός, εξάλλου, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Λιβάγια στο 3-5-2 που (πιθανότατα) θα χρησιμοποιηθεί ξανά από τον Χιμένεθ. Την ίδια ώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή και του Χριστοδουλόπουλου, όπως και του Τσόσιτς στην άμυνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης